PERSONAL | FOTOGRAFIE | BENSCHOP

Wat fotografie voor mij betekent.

Fotografie is erg belangrijk in mijn leven, ik kan eigenlijk wel zeggen dat het mijn grootste passie is! Door fotografie ben ik anders naar de wereld gaan kijken. Ik heb dan ook echt het idee, dat ik anders naar de wereld kijk, dan de meeste mensen om mij heen. En hoe fijn is het dan, als ik mijn kijk op de wereld, met jou kan delen door middel van mijn fotografie!

 

Hoe het begon.

In 2015 schreef ik me in voor een studie binnenhuisarchitect en interieur vormgeving. Omdat ik nog 2 maanden te gaan had voor mijn studie begon, besloot ik een basiscursus fotografie te doen. Misschien dat dat ooit nog eens van pas zou komen tijdens mijn studie. Samen met een aantal andere cursisten leerde ik de beginselen die ik nodig had om te kunnen fotograferen. Mijn docente kon zo gepassioneerd vertellen over fotografie, dat ik eigenlijk al verliefd was op fotografie voordat ik daadwerkelijk zelf kon fotograferen. Jee, ik kon wel urenlang luisteren naar alles wat zij vertelde, het boeide me vanaf het eerste moment al enorm. In totaal 5 lessen leerde ik in de manuele stand fotograferen, leerde ik de basisprincipes voor mooie composities en ga zo maar door. In de vakantie die gelijk aansloot op mijn cursus maakte mijn camera overuren, elke vriend of vriendin uit mijn omgeving stond voor mijn lens. Natuurlijk kon ik niet goed fotograferen, maar mijn liefde voor fotografie is zo wel ontstaan! Met nog 2 weken te gaan tot aan mijn studie, bekroop me ineens het gevoel of ik wel binnenhuisarchitecte wilde worden. Vrij impulsief ging ik op zoek naar een goede fotografie opleiding en startte ik dus ineens aan een andere studie i.p.v. binnenhuisarchitect. Vanaf toen ging alles in een sneltreinvaart. Nog geen half jaar later heb ik mijn baan opgezegd en heb ik mijn bedrijf opgericht. Nog steeds de beste keus ooit!

 

Mijn beelden in 3 woorden omschreven.

Mijn beelden zijn het beste te omschrijven als puur, spontaan met een tikkeltje romantiek. Ik hou ervan binnen te fotograferen in lichte ruimtes of buiten in wijds open gebieden, mijn lichte frisse stijl komt dan het beste tot zijn recht.

 

Mijn droomopdracht!

Om mijn droomopdracht binnen te kunnen halen is het natuurlijk eerst nodig dat ik mijn droom met jullie deel! Mijn allergrootste droomopdracht is een bruiloft fotograferen in het buitenland. Ik denk dat elk land zo zijn eigen charmes heeft, maar natuurlijk heb ik een aantal voorkeuren, een bourgondische bruiloft in Frankrijk, een wedding in één van de pittoreske stadjes van Italië of een weddings shoot in de woeste natuur van één de Scandinavische eilanden staan hoog op mijn verlanglijstje! Mocht ik nu gelijk je interesse gewekt hebben, stuur me dan gelijk even een berichtje over de mogelijkheden. Ik reis heel graag met jullie mee!

Foto’s gemaakt door Jessica van YouPhoto & Muah door Joselien van Très Jolie visagie.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *