FAMILY SHOOT | 4 GENERATIES | SOESTERDUINEN

Een poosje geleden benaderden mijn vroegere overburen mij voor een fotoshoot. Toen ze mij hun ideeën vertelde was ik meteen enthousiast. Ze wilden vier generaties vrouwen vast laten leggen tijdens een familie shoot. Omdat het niet altijd vanzelfsprekend is dat je je opa’s en oma’s nog hebt, vond ik het extra bijzonder dit vast te mogen leggen. We spraken af op een prachtige locatie in de Soesterduinen bij zonsondergang. Mijn ‘kleine’ over buurmeisje die inmiddels een mooie jonge vrouw is ging met haar dochtertje, moeder en beide oma’s op de foto. Omdat haar partner en broer er ook bij waren konden we het niet laten om van hun samen ook een foto te maken. Wat een bijzondere avond was dit!

 

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *