COUPLESHOOT | LAURENS & ELINE | DE LEK

Als fotograaf ben ik voortdurend op zoek naar mooie nieuwe locaties die voldoen aan mijn wensen. Ik hou van locaties met een buitenlands tintje, zodat je je heel even in het buitenland kan wanen. En laat ik deze locatie nou per toeval ontdekt hebben. Het leuke aan deze plek is dat het bijna grenst aan mijn achtertuin! Nou ja, bijna dan, ik hoef er maar een kwartiertje voor te rijden! Heerlijk toch? Op een mooie zomerse avond reed ik hier met Eline en Laurens heen. De zon stond al heel laag, het moment waarop ik het liefst verliefde stelletjes vast leg. Ik hou echt van het mooie zachte licht en de warme gloed die de zon dan afgeeft!

Lieve Eline en Laurens, wat zijn jullie ontzettend leuk samen! Zo fijn dat ik jullie vast heb mogen leggen.

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *