COUPLESHOOT | CAMILLA & GERWIN | ZANDVOORT

Strand is altijd een goed idee, of het nu zomer of winter is. Als je eenmaal op het strand bent en de geur van de zee inademt maakt het niet uit of het warm is of heel erg koud, het strand blijft een geweldige plek om te komen. Nederland heeft echt ontzettend mooie stranden, met prachtige duingebieden. Wat ik altijd zo fijn vind aan het strand is dat je mijlenver weg kan kijken, als meisje uit de grote stad heeft het strand voor mij echt iets dromerigs…. Ik merk dat ik graag op locaties fotografeer waar veel ruimte is en dat hoeft niet altijd te betekenen dat dat op het strand is. Nederland kent namelijk ook veel grote zandverstuivingen waar ik graag kom voor een fotoshoot. Maar heel stiekem staat het strand wel op nummer 1! Het leuke is dat je heel dicht bij elkaar zowel op het strand als in de duinen kan fotograferen en ik bij beiden dat fijne wijds gevoel krijg, oftewel win-win situatie!

Met Camilla en Gerwin sprak ik af in Zandvoort, de duinen zijn daar hoog en grillig, het doet bijna on-Nederlands aan. Op deze morgen werden we ook nog eens getrakteerd op een heerlijk zonnetje, hoe fijn is dat! Kijk mee naar deze twee leukerds…

Bloemen: Ninja Floral Design

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Volg mij op Instagram

ADRESGEGEVENS

Herman de Manstraat 7
3405 XC Benschop

E-MAIL
mariska@mariskastaal.nl