MARIS & MALOU | PLANNEN OMGOOIEN |BOUDOIR & FASHION SHOOT

Met mijn super fantastische collega-fotografe Malou had ik het plan gesmeed om eens wat anders dan anders te doen. Zo was het idee om in de binnenstad van Utrecht een fashion model mooi vast te leggen. We kozen een locale visagist/haarstylist uit. Best een gokje, omdat we geen idee hadden met wie we te maken kregen. Bij haar in de salon spraken we af en dat bleek het beste idee ooit.

Zo bleek dat Helen Rams, onze visagiste, haar werkplek had in een oud monumentaal pand. In dit landhuis keken we onze ogen uit. Ze nam ons mee door de gangen en liet enkele kamers zien. Zo bleek dit pand omgetoverd te zijn tot hotel/bed&breakfast en was het wel duidelijk dat de eigenaar werkelijk verzot is op antiek. In elke kamer stonden bijzondere, antieke pronkstukken. Aan de muren hing allerlei kunst. De stoelen, banken, tafels, klokken, noem het maar op: alles was antiek.

Boven in één van de kamers keken we elkaar aan en besloten: dit wordt vandaag ons decor. Met goedkeuring van de eigenaar zijn we het pand doorgelopen en hebben we in enkele, onwijs gave kamers gefotografeerd.

Daniëlle, ons model van De Boekers was net zo in haar nopjes als wij. Met haar assertiviteit en ons enthousiasme werd het een soort creatieve explosie.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Volg mij op Instagram

ADRESGEGEVENS

Herman de Manstraat 7
3405 XC Benschop

E-MAIL
mariska@mariskastaal.nl