STYLED SHOOT | TIM & NATASCHA | SOESTERDUINEN

MIJN EERSTE JAAR ALS BRUIDSFOTOGRAAF

Nog precies 2 dagen en dan begint mijn bruidsseizoen echt! Best wel een beetje spannend, daarom zo fijn om nog even te kunnen oefenen tijdens deze toffe styled shoot. Ik had nooit durven dromen dat ik dit jaar al als bruidsfotograaf aan de slag zou gaan! Met best wel een flink aantal bruiloften in mijn agenda, kan ik mijn geluk niet op. De bruiloften die ik mag fotograferen zijn echt vet! Bruiloften die buiten plaats vinden, op zulke gave locaties, van knusse boerderij tot kasteel tuin en zelfs een ceremonie bij zonsondergang in een waanzinnig gave kas. Je snapt dat ik hier heel erg blij van wordt. Als ik ooit zou gaan trouwen zou mijn bruiloft er ook zo uit zien, buiten, met veel vrienden en familie, een zee aan bloemen, met genoeg eten voor iedereen! Er wordt gedanst, gekletst en vooral veel gelachen. Zo leuk dat de bruiloften die ik ga doen dit jaar, heel erg lijken op wat ik zelf zou willen als ik ooit nog eens zou gaan trouwen.

STYLED SHOOT

Ongeveer een half jaar geleden volgde ik de workshop bruidsfotografie van Emma en Melanie. Nu er alleen een styled shoot werd georganiseerd wilde ik deze heel graag mee fotograferen. Samen met beginnende en gevorderde getalenteerde collega’s werken is erg leuk. Zeker als je ook nog eens met toffe leveranciers kan samenwerken. Deze shoot vond plaats op een geweldige plek, namelijk de Soesterduinen.

LEVERANCIERS

Een van de leveranciers waar ik erg blij van wordt is Ieks Bridal. Samen met Marieke (het gezicht achter Ieks Bridal) ga je op zoek naar de mooiste stoffen en kleuren om jouw ultieme droomjurk te kunnen ontwerpen. Hoe waanzinnig is dat, jouw jurk, uniek en helemaal op maat gemaakt! Aan de hand van een Pinterest bord kun je heel gemakkelijk jouw stijl samenvatten en ga je samen met haar aan de slag. Jij steelt absoluut de show op jullie bruiloft!

Een andere topper is Ninja, van Ninja Floral Design. Ninja komt bij mij uit het dorp, ik ken haar eigenlijk al van kleins af aan. Nog heel even en dan komt haar droom tot werkelijkheid en begint ze haar eigen bloemen winkel, hoe tof is dat? Ninja en ik hebben al vele malen samen gewerkt, ik ben ontzettend fan van haar bloemwerk. En nog leuker, ik mag haar bruiloft ook fotograferen. Deze beloofd echt heel mooi te worden!

Ik ga me dit jaar vast niet vervelen, met zoveel moois in het vooruitzicht. Ik kan niet wachten, kom maar op bruidsparen….

Concept & design: Pure liefde fotografie & Emma vd Schelde | Styling: Feline styling| Hair & makeup: Dashup beauty| Floral design: Ninja floraldesign| Stationery: Lalettre kalligrafie| Dress: Ieks bridal| Suit:Pakkend| Jewellery: Bobiniroots | Models: Natasha en Tim| Cake: Majesteit taart

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *