Deel deze blog

LOVESHOOT | FRANK & LISA | LOPIK

Loveshoot — September 23, 2018

Deze twee hebben zo’n natuurlijke chemie op elkaar en waren zo leuk om te fotograferen, dat ik bijna niet kon stoppen met het maken van mooie beelden.

De week ervoor was ik s’avonds zelf aan één van de strandjes aan De Lek en ontdekte ik dit leuke plekje, hoewel het op het eerste gezicht een niet heel erg bijzonder plek leek, zag ik gelijk mogelijkheden. De wilde bloemen, het droge gras, het zonnetje wat je langzaam achter de Lekdijk ziet verdwijnen, ik wist het zeker, hier wil ik een loveshoot doen! Ik zou met Frank & Lisa een loveshoot doen en stelde ze deze mooie locatie aan de Lek in Lopik voor, omdat zij hier uit de buurt komen waren ze eigenlijk gelijk enthousiast! Want hoe fijn is het als je in je eigen omgeving zoveel mooie plekjes hebt voor een mooie loveshoot!

Geniet van enkele van onze favoriete beelden uit hun sessie en zie hoe hun liefde van de foto’s af spat!