beeld

Jouw merk in 

Als het gaat om product- en brandingsfotografie, heb ik van dichtbij gezien hoe belangrijk het is om een ​​sterk merk te creëren en wat sterke beelden voor een bedrijf kunnen betekenen. Jouw visuele identiteit is een cruciaal onderdeel om jezelf te onderscheiden in een soms verzadigde markt.

Ik studeerde fotografie aan een particuliere opleiding en ging rechtstreeks de wereld van bruidsfotografie in. Vijf jaar en een pandemie verder wilde ik mijn horizon verbreden en begon ik met het maken van visuele content voor verschillende bedrijven. Mijn manier van fotograferen bleek bij uitstek geschikt om ondernemers en hun bedrijf op een ongedwongen manier in beeld te brengen. Ik geloof dat elk bedrijf net zo uniek is als de mensen die het runnen. Het is mijn taak door middel van creatieve lifestyle fotografie, jouw visie of verhaal tot leven te brengen, zodat ook jij die droomklanten kunt gaan aantrekken. 

om elke dag op sociale media te verschijnen omdat je niets hebt om te posten, of voel je dat je afbeeldingen je teleurstellen? Gebruik je stockfoto's en heb je geen originele foto’s? Personal branding fotografie is meer dan alleen 'headshots'. 

Heb jij moeite...

Het vertelt het verhaal van wat je doet en waarom je het doet.
Online zichtbaar zijn is cruciaal bij het opbouwen van een betrouwbaar en succesvol merk.
De hedendaagse consument is geïntrigeerd naar de persoon achter het merk en jouw verhaal; dat delen met jouw publiek is een geweldige manier om op een dieper niveau met je klanten in contact te komen. Meer informatie?

ik help je graag verder >

Achter de camera

Als fotograaf lag mijn interesse vooral bij het vastleggen van families en bruiloften. Tot dat ik ontdekte dat mijn manier van fotograferen zich perfect leent voor het in beeld brengen van jou en je onderneming. Met mijn heldere en natuurlijke stijl van fotograferen ben ik in staat prachtige commerciële beelden te maken. Geen strakke portretten in studio setting, maar ongedwongen frisse portretten of sfeerbeelden, om jezelf, jouw dienst(en) of product beter in beeld te brengen. Beelden waar je de cultuur van je bedrijf en je eventuele medewerkers kan laten voelen en zien! 

Hi, ik ben Mariska

investment

* Reiskosten a 0,35 cent per km vanaf Benschop zijn niet inbegrepen.

1 uur fotografie is perfect om je bedrijf een kickstart te geven of je beeldmateriaal op te frissen. Meerdere uren fotografie geschikt om bijvoorbeeld lifestyle minishoots te doen, voor verschillende werknemers. Zodat jullie allemaal in dezelfde stijl beeldmateriaal hebben en de website een eenheid uitstraalt.

Ik fotografeer ook events en congressen.