door toeval kwam ik in aanraking met fotografie en heeft het mij nooit meer los gelaten. Halsoverkop verliet ik mijn studie als binnenshuis architect en zo enthousiast als ik kan zijn gooide ik alle plannen om en startte ik aan een particuliere foto opleiding. Alles omgooien bleek één van de beste keuzes in mijn leven, nog geen jaar later begon ik mijn fotografie bedrijf.

...mijn liefde voor fotografie begon ergens in 2015,

foto credit: studio silver linings

Als ik niet aan het fotograferen ben breng ik het liefst mijn tijd door met mijn 4 lieve zonen, die inmiddels opgegroeid zijn tot volwassen mannen. Kom ik graag in mooie steden en hou ik ervan de schoonheid van een stad vast te leggen. Ik geniet ontzettend van lange zwoele zomeravonden met vrienden, ik hou van diepgaande gesprekken, lekker eten en veel schater gelach.

Ik zwijmel weg bij een mooie zonsondergang en droom over leuke reisjes dichtbij huis en aan de andere kant van de wereld. Daarnaast kan ik net zo genieten van de simpele dingen die het leven mij te bieden heeft: met een kop thee op de bank onder een dekentje. De zon op mijn gezicht voelen. Lachen tot de tranen over mijn wangen vloeien en mijn gezicht er zeer van doet.

Ik hou ervan! 

Ik heb echt de leukste baan ever… Niet vanwege de gave plekken waar ik kom of de hoeveelheid bruidstaart die ik kan eten ;-) Maar omdat ik mij zo bevoorrecht voel liefdesverhalen over de hele wereld vast te mogen leggen door middel van speelse, dromerige en tijdloze beelden. Mijn passie is het vastleggen van momenten van geluk die liefde met zich mee brengt. Ik kan niet wachten meer te horen over jullie plannen. Lets meet!

 liefdesverhalen over de hele wereld vastleggen

Je was zo betrokken bij onze bruiloft....

Mariska heeft in Mei '22 onze bruiloft vastgelegd. Vanaf moment één is zij erg betrokken en duidelijk in haar communicatie mocht je tussendoor vragen hebben of twijfels mag je haar altijd benaderen niets is teveel. De dag zelf hebben wij als zeer prettig ervaren je hebt eigenlijk geen eens door dat ze aanwezig is waardoor je erg mooie foto’s krijgt omdat ze spontaan en echt zijn! Mochten wij ooit om wat voor reden dan ook weer een fotograaf nodig hebben zullen wij zeker Mariska benaderen. Mariska is echt een aanrader!

Surainy & Kimberly