Naast bruiloften fotografeer ik graag koppels, gezinnen, grotere familie’s, kinderen en baby's in een natuurlijke en tijdloze fine-art stijl.

1 of 10 jaar getrouwd bent. Elk moment is perfect om de liefde te vieren en dit te vereeuwigen met een fijne serie foto’s. We kunnen een wandeling maken door de duinen, met blote voeten het strand op om de zon in de zee te zien zakken of een nieuwe plek in een stad of park verkennen. Lol maken en helemaal in elkaar op gaan, zodat jullie achteraf samen kunnen genieten van een tijdloze serie foto’s.

€329,-

love

Of je nu verliefd of verloofd...

Een dik uur plezier hebben op een mooie locatie. Helemaal in elkaar op gaan en herinneringen maken en dan achteraf een hele
fijne serie foto’s ontvangen, waarvan je soms niet doorhad dat ze gemaakt werden. Dat is wat ik doe voor jullie!   

Ik maak niet alleen groepsfoto’s, maar foto’s in allerlei verschillende samenstellingen. Niet te vergeten voor opa en oma aan de muur de ‘in de camera kijk foto’, de rest zal vooral spontaan vastgelegd worden.   

€329,- (t/m 6 pers)
€429,- (t/m 15 pers)
€529,- (t/m 20 pers) 
meer in overleg

Stel je voor...

familie

gezin en

“geniet er maar goed van, de tijd vliegt”, als moeder van inmiddels 4 grote mannen weet ik dat alle clichés waar zijn. Kleine baby’s zijn zo snel groot! Ik leg voor jullie graag de kleine momenten vast, de teenkusjes, de rustgevende knuffels en liefdevolle aanrakingen. Want dit zijn de momenten die je wilt onthouden! 

Ik laat mij inspireren door mooi licht en streef ernaar jullie op een liefdevolle manier vast te leggen. Dit zal gebeuren dmv simpele opdrachten en aanwijzingen en beweeg mee op het ritme van jullie baby. Newborn sessies vinden plaats in het comfort van jullie eigen huis of op een geschikte locatie buiten. 

€329,-

Mensen zeiden vroeger altijd tegen mij...

+ newborn

zwanger

Kleding inspiratie

Zachte pastels en lichte & neutrale kleuren, sluiten naadloos aan bij mijn lichte fotografiestijl. Ben je op zoek naar meer kledinginspiratie, klik dan hier om inspiratie op te doen voor het hele gezin. 

Lets make magic 

boek nu >