It’s in the moments…. 

Op de mooiste dag van je leven tot nu toe is geen detail te klein! Je aanstaande die je voorhoofd kust, het traantje dat weg gepinkt wordt terwijl jullie je gelofte aan elkaar voorlezen, de knipoog van je vader naar je aanstaande terwijl hij je weg geeft, je oma die een dansje waagt op de dansvloer of je beste vriendin die speecht. Ik kan niet wachten om deze kleine maar belangrijke momenten vast te leggen, zodat je ze kan koesteren en voor altijd kan onthouden!

Trouwfotograaf Utrecht
Fotograaf Utrecht

Tijdens het fotograferen ben ik altijd op zoek naar het mooiste licht, oprecht plezier, liefdevolle blikken en aanrakingen, zodat je echt sfeer en liefde kunt terug voelen in jullie foto’s. Tevens ben ik een groot voorstander van een niet-opdringerige "go with the flow"-aanpak, indien nodig zal ik altijd lichte aansturing geven. Ik kan mij goed voorstellen dat de shoot een spannend onderdeel zal zijn van jullie dag, ik beloof dat ik jullie zal helpen ontspannen en dat we tijdens het hele proces veel lachen en plezier zullen hebben. Beweging en afleiding zorgen ervoor dat je ontspant en een ontspannen situatie zorgt voor relaxte uitdrukkingen op jullie gezichten, win-win situatie ;-) Durf weg te dromen in elkaars ogen, waag een dansje, kus teder en fluister iets liefs in zijn of haar oor.

Tijdens het fotograferen ben ik altijd op zoek naar het mooiste licht, oprecht plezier, liefdevolle blikken en aanrakingen, zodat je echt sfeer en liefde kunt terug voelen in jullie foto’s. Tevens ben ik een groot voorstander van een niet-opdringerige "go with the flow"-aanpak, indien nodig zal ik altijd lichte aansturing geven.

Ik kan mij goed voorstellen dat de shoot een spannend onderdeel zal zijn van jullie dag, ik beloof dat ik jullie zal helpen ontspannen en dat we tijdens het hele proces veel lachen en plezier zullen hebben.

Beweging en afleiding zorgen ervoor dat je ontspant en een ontspannen situatie zorgt voor relaxte uitdrukkingen op jullie gezichten, win-win situatie ;-) Durf weg te dromen in elkaars ogen, waag een dansje, kus teder en fluister iets liefs in zijn of haar oor.

Zodra we het poseren los laten zul je zien dat er               ontstaat...

magie

is anders en elke bruiloft uniek.

Ik wil dit graag voor jullie in beeld vangen, zodat jullie al die prachtige momenten steeds opnieuw kunnen herbeleven. Een reportage is te boeken vanaf 6 uur. 

tarieven

Elk liefdesverhaal

* Losse uren bij te boeken voor €150,- per uur. 
* Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen 

Een meerdaagse bruiloft, trouwen in het buitenland, meer of minder uren of iets totaal anders? Yes, please! Alles is bespreekbaar. 

ontvang mijn brochure >

Fotografie betekent voor mij connectie maken en geïnspireerd raken door het licht.

Ik haal inspiratie uit de alledaagse dingen, mensen, of natuur. Het liefst fotografeer ik vanuit mijn gevoel op een zo puur mogelijke manier. Ik wil vastleggen wat ik voel en niet wat mijn ogen zien. Mijn werk was te zien in Bruid & Bruidegom (NL, BE en DE), op de Engelse blog Bloved, op Dusty Blue, de Pook en in het AD. 

bekijk blog >

ALBUM

De mooiste foto’s verdienen het om in een album te komen! Er is niks mooier dan de foto’s van jullie bruiloft te bekijken in een prachtig trouwalbum. Misschien pak je hem er niet wekelijks bij, maar over een aantal jaar is het een bijzondere herinnering aan jullie trouwdag. Hoe mooi foto’s op de computer ook kunnen zijn, er is geen social media platform of technologe die gegarandeerd een leven lang mee gaat. Foto’s worden past echt tastbaar in een album of als print aan de muur. Hoe fijn is het om samen op de bank het album nog is te bekijken en alles opnieuw te herbeleven. Even terug naar de sfeer die dag, naar de emoties die je voelde en naar alle familieleden en vrienden die erbij waren. Door de hoge kwaliteit van materialen blijft het album generaties lang mooi! 

vraag brochure aan >

Ik kan je niet genoeg bedanken…

Waar moet ik beginnen… Mariska is niet alleen een geweldige fotograaf, maar ook een lief persoon van binnen en van buiten. Vanaf de eerste communicatie met haar over onze trouwdag is alles zo soepel verlopen en we hadden geen betere keuze kunnen maken voor onze trouwfotograaf. Ze is zo aardig, warm en lief. Mariska heeft onze visie perfect tot leven gebracht en we kunnen haar niet meer dan bedanken voor haar harde werk en toewijding. 

Jos & Barbera