Deel deze blog

LOVESHOOT | DANNY & ELIKA | UTRECHT CENTRUM

Loveshoot — June 25, 2020

Een paar weken geleden slenterde ik met mijn camera in de stad waar ik zo graag ben! Ik maakte toen een mooie sfeer impressie van de lege straten en pleinen in Utrecht. Toen ik een aantal foto’s uit die serie op social media plaatste kreeg ik al snel een berichtje van Elika, ze wilde samen met haar vriend een loveshoot in deze mooie stad. Elika en Danny hadden er 2 uur reizen voor over om naar Utrecht te komen.

Voordat de shoot plaats vond hing ik nog even de toerist uit in eigen stad, op zoek naar de allermooiste highlights van de binnenstad. Utrecht staat bekend om de gezellige pleinen, hippe koffietentjes en wijnbars, kerken met verhalen, middeleeuwse werfkelders langs de grachten vol cafe’s en wereld restaurants. Helaas is dat alles vanwege het corona virus gesloten, gelukkig zijn er nog genoeg sfeervolle straten en mooie plekken waar we wel gebruik van kunnen maken. Al slenterend en kletsend wandelen we door deze prachtige stad op zoek naar de plekken waar het mooi avond licht schijnt. Gelukkig hoeven we daar niet al te erg ons best voor doen, het is namelijk een heerlijk zonnige zomer avond.

Het was een fantastische ervaring om dit koppel te mogen fotograferen in de stad. En na het opleveren van de foto’s kon ik gelijk een vreugdedansje maken, ze vroegen mij of ik hun bruiloft wil fotograferen aankomend jaar. YES! Natuurlijk wil ik dat… Een loveshoot is natuurlijk een perfecte manier om te kijken of er een klik is met je trouwfotograaf. Hoe leuk is het dat je de foto’s gelijk kunt gebruiken als save the date. Ga je nog niet trouwen? Dan is het gewoon super leuk om mooie foto’s van jullie zelf te hebben!

Kijk mee en genieten mee van deze city shoot!