Deel deze blog

MARTIJN & MEREL | LOVESHOOT | SOESTERDUINEN | 1 OP 1 WORKSHOP

Loveshoot — January 7, 2019

1 op 1 workshop met loveshoot.

Afgelopen week mocht ik Gabry van fototshoot met je hond, een 1 op 1 workshop geven. Ik ken Gabry van de foto opleiding die we samen hebben gevolgd. Na gepraat te hebben over tips en tricks tijdens een loveshoot, was het tijd om het theoretische gedeelte in de praktijk te gaan uitvoeren. Voor mijn lens stond deze keer mijn lieve collega Merel samen met haar man Martijn. De fotoshoot deden we samen waarin ik de leiding nam. Zo kan ik goed laten zien hoe ik werk en met het licht omga en hoe ik probeer echte emoties uit te lokken bij Merel en Martijn. Ondertussen geef ik tips wat betreft instellingen van je camera en het gebruik van lenzen en kan er van alles gevraagd worden. Want, ik heb geen geheimen!

Tot en met april 2019 heb ik het wat rustiger en heb ik meerdere plekjes vrij voor 1 op 1 workshops/mentorsessies. Mocht je interesse hebben stuur me dan via het contactformulier een mailtje. Dan kan ik kijken of ik iets voor je kan betekenen.