Deel deze blog

PORTRETSHOOT | TIRZA | BENSCHOP

Portet shoot — March 10, 2021

Begin Februari 2021, het is niet te missen en zal niet lang meer op zich laten wachten: ons kikkerlandje mag zich gaan opmaken voor ijskoud winter weer met een flink pak sneeuw. Yes!! Als ik in de ochtend wakker word, is het eerste wat ik doe is naar buiten kijken om te zien of er sneeuw ligt. Dit doet me gelijk terug denken aan vroeger, het moment dat je met slaperige oogjes de gordijnen open trekt en ziet dat de wereld in wit gehuld is. Dat moment voelt bijna magisch aan! Ik merk dat het nu niet veel anders voelt dan vroeger, de begroeting van een dik pak sneeuw zorgt voor een dikke glimlach op mijn gezicht. Ik app gelijk Tirza, mijn dorpsgenote, om te vragen of ze zin en tijd heeft in een fotoshoot. En zo geschiedde, die middag had ik Tirza voor mijn lens en regelde we een prachtig veldboeket bij Ninja. Het vroor echt flink hard en er stond een onstuimige wind, maar het was alles zo waard! De sneeuw nog helemaal vers en een fijn zonnetje aan de hemel wat zorgde voor magisch licht! Wat was het leuk te kunnen shooten in de sneeuw, kijk mee en geniet!