– INFORMATIE –

Ik heb een zwak voor mooie wijds open gebieden, zoals strand, duinen, zandverstuivingen en heidevlaktes. Voortdurend ben ik op zoek naar het mooiste licht. Ik leg niet vast wat mijn ogen zien, maar wat ik voel!

Love shoot

Een romantische loveshoot op een mooie locatie in overleg. 

Shoot duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur. Binnen 2 weken ontvangen jullie minimaal 30 foto's in hoge resolutie. Alle foto's worden nauwkeurig bewerkt en aangeleverd in een online gallerij. 

€ 229 *

* Alle genoemde prijzen zijn incl BTW en excl reiskosten a 0,19 ct per kilometer. 

Weddings

Hoera jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Ik hou van buitenbruiloften en intieme ceremonies met persoonlijke geloftes. Met veel liefde leg ik jullie dag vast. 

Hoogzomer fotografeer ik bruiloften vanaf 6 uur. Stuur me gerust een mailtje met jullie wensen, dan kan ik een offerte op maat maken. 

Pakket 6 uur fotografie € 1299 incl reiskosten 

Family shoot

Een gezellige familie shoot op een prachtige buiten locatie. 

Shoot duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur. Binnen 2 weken ontvangen jullie minimaal 30 foto's in hoge resolutie. Alle foto's worden nauwkeurig bewerkt en aangeleverd in een online gallerij. 

€ 249 * 

Lees meer

Meest gestelde vragen

Wat is het mooiste moment van de dag voor een fotoshoot? 

Ik hou van fotograferen met laagstaande zon, dat betekent dat ik mijn shoots plan in de ochtend en namiddag en zomers in de avonden. Het licht is dan zacht en warmer van kleur, dat geeft een mooi eindresultaat. 

Wat als je camera kapot gaat? 

Op bruiloften werk ik met 2 camera's, zodat ik geen lenzen hoef te verwisselen en snel kan werken. Als er eentje kapot gaat, heb ik dus altijd nog een tweede camera. Ik schrijf mijn foto's ook weg op 2 SD kaartjes, mocht er onverhoopt iets mee gebeuren heb ik altijd een reserve kaartje waar de foto's op staan. 

Welke body's gebruik je en wat zijn je favorieten lenzen? 

Ik heb 2 Nikon camera's type D750. Ik werk alleen met prime lenzen omdat die het mooiste resultaat geven. Mijn favorieten zijn absoluut de Nikon 50 mm 1.4 en Nikon 85 mm 1.8. Voor wijdse shots gebruik ik de Sigma 35 mm 1.4 graag. 

info & prijzen

Volg mij op Instagram

ADRESGEGEVENS

Herman de Manstraat 7
3405 XC Benschop

E-MAIL
mariska@mariskastaal.nl