– over Mariska –

De liefde vastleggen is het mooiste wat er is. Er is niets mooiers dan een herinnering vastleggen voor later. De tijd is vluchtig, maar een foto is tijdloos. Ik hou ervan te fotograferen met natuurlijk licht, pure emoties vast te leggen, waarin jullie jezelf herkennen. Mijn stijl laat zich het best omschrijven als spontaan, licht, puur, met een tikkeltje romantiek.

Mijn werkwijze

Wil je dat ik jouw liefdesverhaal vast leg, stuur mij dan een mailtje via het contact formulier. Ik zal de mail zo snel mogelijk beantwoorden en een datumvoorstel doen. Ik kan jullie adviseren bij het kiezen van een geschikte locatie voor jullie shoot. Afhankelijk van welke shoot jullie gekozen hebben gaan we ongeveer een uur tot anderhalf fotograferen in ongedwongen sfeer op een mooie buitenlocatie. Misschien is het best spannend om op de foto te gaan, ik zal jullie helpen met de poses. Je zal zien dat het eigenlijk heel erg leuk is om op de foto te gaan. Na de shoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag met de foto's. En ontvangen jullie de foto's binnen korte tijd! 

Photo credits; You-Photo

Favorieten

Over mij

Al sinds ik klein was heb ik een fascinatie voor mooie beelden, boeken plakte ik vol met mooie plaatjes van mensen, steden, gerechten en nog meer moois. Ik kan er nog steeds blij van worden. Mijn liefde voor fotografie is in 2015 begonnen. Door toeval kwam ik in aanraking met fotografie en het heeft me daarna nooit meer losgelaten. Halsoverkop liet ik me voor mijn studie als binnenhuisarchitect uitschrijven en zo enthousiast als ik kan zijn gooide ik alle plannen om en starte ik aan een foto opleiding. Alles omgooien bleek één van de beste keuzes in mijn leven, ongeveer een half jaar later heb ik mijn bedrijf opgericht.

 

Tevreden klanten

Sascha van Kesteren

Wij zijn heel erg blij met de resultaten van de familieshoot die we onlangs hebben gedaan bij Mariska. We vonden het best spannend, maar ze is lekker relaxed, waardoor wij ons erg op ons gemak voelden. En dat zie je in de foto's terug! Super bedankt voor de gezellige ochtend en zeker weten tot een volgende keer! 

Hillany Tinge

Afgelopen zomer een coupleshoot gedaan bij Mariska op een mooie locatie. Wat was dat leuk! We hadden nog nooit zoiets gedaan en daarom was het best een beetje spannend, maar Mariska stelde ons meteen op ons gemak. Een leuke spontane vrouw die prachtige foto's maakt. Ze heeft een mooie style qua foto's en let op details. Echt een aanrader! 

Anita Reijneveld

Een mooie fotoshoot gemaakt bij de Soesterduinen met een schitterend resultaat. Bedankt Mariska voor de gezellige morgen in een heel ontspannen sfeer!!

Over mij

Als ik niet aan het fotograferen ben breng ik het liefst mijn tijd door met mijn 4 lieve zonen. Ga ik graag naar mooie steden. Kan ik genieten van lange zwoele zomeravonden met lieve vrienden. Kan ik urenlang tafelen met goed gezelschap. Zwijmel ik weg bij een mooie zonsondergang en droom ik over leuke reisjes dichtbij huis en aan de andere kant van de wereld. Daarnaast kan ik net zo goed genieten van de simpele dingen in het leven, met een kop thee op de bank onder een dekentje. De zon op mijn gezicht voelen. Lachen tot mijn gezicht er zeer van doet. Ik hou ervan!

 

Favorieten

Over mij

Volg mij op Instagram

ADRESGEGEVENS

Herman de Manstraat 7
3405 XC Benschop

E-MAIL
mariska@mariskastaal.nl